Hyppää pääsisältöön

Ravattulan toimintakeskus, Kaarina

Avainsanat:

Aukioloajat ja yhteystiedot

Käyntiosoite

Reivikatu 5-7
20660 LITTOINEN

Aukioloajat

maanantai–perjantai 7.30–15.30

Poikkeusaukioloajat

1.7.2024–28.7.2024 Kesätauko
Suljettu

Ravattulan toimintakeskus tarjoaa työtoimintaa kehitysvammaisille henkilöille. Toimintakeskuksessa toimii 11 erilaista ryhmää: metalli-, puu-, ulko-, keittiö-, pirta- ja kutomoryhmä, luova toiminta sekä neljä kokoonpanoryhmää.

Työtoimintaan osallistuvat asiakkaat tekevät tilauksesta erilaisia alihankintatöitä sekä ompelu- ja kudontatöitä. Lisäksi he tekevät myyntiin omia tuotteita, kuten tekstiilitöitä, lyhtyjä ja pihakalusteita. Asiakkailla on mahdollisuus myös liikkuvaan toimintaan oman talon ulkopuolella: toimintakeskus ottaa toimeksiantajilta vastaan alihankintatöitä, jotka voivat olla esimerkiksi kokooma-, purku- ja lajittelutöitä.

Toimintakeskuksessa töiden lisäksi päiviä rytmittävät ulkoilu ja monipuolinen oheistoiminta, kuten retket, rentoutukset ja musiikkituokiot. Asiakkaille järjestetään myös eri teemoihin keskittyvää pienryhmätoimintaa.

Työtoiminnan lisäksi järjestetään työvalmennusta. Sen tavoitteena on saada asiakkaalle työharjoittelupaikka avoimilta työmarkkinoilta, päästä avotyöhön tai työllistyä palkkatyöhön. Työntekijän ja työpaikan tukena työskentelee työvalmentaja.

Toimintakeskus sijaitsee Ravattulan Citymarketin pohjoispäädyssä, valtatie 10:n ja E18-tien kupeessa.

Työtoimintaan voit hakeutua oman kotikuntasi sosiaalityön kautta.