Hyppää pääsisältöön

Aukioloajat ja yhteystiedot

Aukioloajat

maanantai–torstai
8.00–16.00
perjantai
8.00–15.00
ETerveyspalvelut - sähköinen asiointi: Avoinna ympäri vuorokauden

Poikkeusaukioloajat

1.5.2024: Vappu: Suljettu
9.5.2024: Helatorstai: Suljettu
21.6.2024: Juhannusaatto: Suljettu
22.6.2024: Juhannuspäivä: Suljettu

Turun terveysasemien vastaanottopalveluiden hoidon tarpeen arviointi- ja neuvontapuhelin palvelee arkipäivisin terveyteen ja sairauksiin liittyvissä ajanvaraus- ja neuvonta-asioissa Keskustan, Mäntymäen, Runosmäen, Kirkkotien ja Varissuon terveysasemien asiakkaita.

Hoidon tarpeen arviointi- ja neuvontapuhelimeen soittaminen

Kuuntele nauhoitetut ohjeet huolellisesti, kun otat yhteyttä terveysasemalle puhelimitse. Voit jättää soittopyynnön, jolloin hoitaja soittaa sinulle takaisin saman päivän aikana. Halutessasi voit jäädä odottamaan linjalle, jos jonotilanne sen sallii. Hoitaja arvioi tilanteesi ja hoidon tarpeesi sekä ohjaa sinut tarvittaessa vastaanotolle tai moniammatillisen tiimin hoidettavaksi.

Ajan peruminen

Varatun ajan voi perua saman puhelinnumeron kautta mihin aikaan vuorokaudesta tahansa. Nauhoitteessa kerrotaan ohje ajan perumiseen. Ajan peruutus on tehtävä viimeistään kello 24.00 vastaanottoa edeltävänä yönä. Peruuttamatta jätetystä tai liian myöhään peruutetusta vastaanottoajasta peritään poisjääntimaksu.

Sähköinen asiointi

Kiireettömissä asioissa (esim. laboratoriotulokset, lomakeasiat jne.) voit ottaa yhteyttä sähköisesti eTerveyspalvelun kautta. Emme käsittele tämän yhteydenottokanavan kautta tulleita yhteydenottoja välttämättä saman päivän aikana. Mikäli tarvitset hoidon tarpeen arviota saman päivän aikana, ota yhteyttä muuta yhteydenottokanavaa käyttäen.

Sinun on myös mahdollista tehdä suora ajanvaraus terveysasemalle eTerveyspalvelun kautta seuraavissa tilanteissa:

  • voit varata ajan hoitajalle, jos kyseessä on haavahakasten tai –ompeleiden poisto, injektion antaminen, rokotus tai korvahuuhtelu
  • voit varata luomen näyttöajan lääkärille, jos sinulla on huoli luomesta

Varattavia aikoja on tarjolla palvelussa vaihtelevasti. Ota yhteyttä hoidon tarpeen arviointi- ja neuvontapuhelimeen, jos sopivaa aikaa ei palvelusta löydy.

Sähköisenä asiointikanavana palvelee myös Omaolo (omaolo.fi).