Hyppää pääsisältöön

Kansa-​koulu 6 -​hanke

Valtakunnalliset Kansa-koulu-hankkeet ovat vahvistaneet sosiaalihuollon kirjaamisosaamista jo vuodesta 2015. Sosiaalialan osaamiskeskusten yhteistyöllä toteutetuissa hankkeissa on vuosien varrella tarjottu lukuisille organisaatioille tukea kirjaamisosaamisen kehittämiseen ja valmennettu tuhansia sosiaalialan kirjaamisasiantuntijoita työyhteisöihin ympäri Suomea.

Banneri: Kansa-koulu 6 - sosiaalialan kirjaamisosaamista tukemassa

Toukokuussa 2024 käynnistyi järjestyksessään kuudes Kansa-koulu-hanke, jonka toiminta-aika jatkuu 31.12.2024 asti. Hankkeen tavoitteena on edistää sosiaalihuollon kirjaamiskäytäntöjen kehittämistä kansallisesti. Hanke pyrkii turvaamaan Kansa-koulun kirjaamismateriaalin jatkohyödyntämisen. Tavoitetila on, että kirjaamiskäytäntöjen soveltaminen ja kehittäminen on jatkuvaa ja kansallisesti ohjattua.

Lisätietoja hankkeen etenemisestä saat hankkeen verkkosivuilta.

Sosiaali- ja terveysministeriö on myöntänyt hankkeelle avustusta. Avustus on osa Suomen kestävän kasvun ohjelmaa, jonka rahoitus tulee EU:n kertaluonteisesta elpymisvälineestä (NextGenerationEU).

Hankkeen hallinnoijana toimii Varsinais-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus. Hankkeen muita osatoteuttajia ovat Itä-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus ISO, Uudenmaan sosiaalialan osaamiskeskus Socca sekä Sosiaalialan osaamiskeskus Pirkanmaalla, Kanta-Hämeessä ja Satakunnassa Pikassos Oy.

Yh­teys­tie­dot

info@kirjaamisfoorumi.fi

Marianna Heikkilä
Hankejohtaja
p. 050 543 7755
ma­rian­na.heik­ki­la@varha.fi

Aiemmat Kansa-koulu-hankkeet

Tutustu aiempiin Kansa-koulu-hankkeisiin Innokylässä.

Kolme logoa: Kansa-koulu 6 -hanke, Sosiaalialan osaamiskeskukset ja NextGenerationEU.