Hoppa till huvudinnehåll

Jultidens öppettider för Varhas tjänster

Jul och nyår innebär att verksamhetsställena i Egentliga Finlands välfärdsområde har avvikande öppettider. Vissa är stängda och andra har begränsade öppettider. De avvikande tiderna informeras också på servickanalernas egna sidor.

Social- och hälsocentralstjänster

Vissa serviceställen inom social- och hälsovården (bl.a. hälsostationer, hälsocentraler, tandkliniker) är stängda. Vissa har endast begränsade öppettider. Om ditt verksamhetsställe inte finns nämnt i listan nedan betyder det att verksamheten fungerar normalt under julens helgdagar.

Om ett verksamhetsställe är stängt informerar vi vart du kan vända dig i stället, se mer information under din egen kommun.

Laboratorierna och provtagning

Avvikande öppethållningstider för laboratorietjänsterna under jul- och nyårshelgen. Se närmare öppethållningstider för laboratorierna på provtagningsplatsernas egna nätsidor (Tyks.fi).

Social- och funktionshinderservice

Vissa social- och funktionshindertjänster har begränsade öppettider. En del verksamhetsställen och funktioner har också helt stängt.

Om ditt verksamhetsställe inte finns nämnt i listan nedan betyder det att verksamheten fungerar normalt under julens helgdagar.

‌Universitetssocial- och hälsocentral

En del av verksamheten vid Universitetssocial- och hälsocentralen är stängd och det finns ingen ersättande verksamhet.

Tjänster för äldre

En del funktioner vid tjänster för äldre är stängda utan ersättande verksamhet. I menyerna nedan hittar du listor på stängda funktioner vid tjänster för äldre kring jul och nyår.

Övriga avvikande öppettider