Hoppa till huvudinnehåll

Vi tryggar, vi botar, vi räddar – välfärd tillsammans, varje dag

Tidsboknings- och servicenummer

Inom Egentliga Finlands välfärdsområde kommer dina viktiga och bekanta tidsboknings- och servicenummer att hållas oförändrade. Via den bifogade länken hittar du mest centrala social- och hälsovårdstjänsternas kontaktnummer enligt kommun.

Tjänster och verksamhetsställen

Inom vårt välfärdsområde kommer du huvudsakligen att använda de tjänster och verksamhetsställen som är bekanta för dig i din egen hemkommun. På tjänstesökning hittar du alla primärvårds- och socialtjänster, tjänster för äldre och handikappservice. Du kan också söka på verksamhetsställe, t.ex. hälsovårdscentralerna eller tandvårdsklinikerna.

Coronavaccinering

På vår webbplats hittar du information om de vacciner som ges just nu. På sidan finns information både om var du kan låta dig vaccineras i Egentliga Finland och om hur du kan boka en vaccinationstid. Informationen är uppdelad enligt kommun. Kolla upp din hemkommuns vaccinationsställe via länken.

Aktuellt

Vårens Åbotips för seniorer

Nyhet

Projektet Liikkuva resurssikeskus har publicerat en broschyr med tips på aktiviteter under våren 2023.

Närståendevårdarnas första arvoden betalas ut den 15 februari

Nyhet

Egentliga Finlands välfärdsområde skapade i början av året en enhetlig praxis för utbetalningen av arvoden inom närståendevården.

ÅUCS öron-, näs- och halsklinik fick femstjärnig utmärkelse för långvarig framgång

Nyhet

Föreningen för unga läkare och Finlands Läkarförbund utsåg ÅUCS öron-, näs- och halsklinik till en femstjärnig utbildningsplats och långtidsvinnare vid…

Första lönekörningen för separattillägg har gjorts i Egentliga Finlands välfärdsområde – fel kunde inte helt undvikas

Nyhet

De första separattilläggen i Egentliga Finlands välfärdsområde, såsom arbetstidsersättningar, övertidsarbete och utryckningspenning samt löner till dem som…