Hoppa till huvudinnehåll

Öppettider och kontaktuppgifter

TextmeddelandenAjanvarauksen peruuttaminen. Ilmoita viestissä nimesi, varattu aika ja työntekijän nimi. Peruutuksen tulkitaan koskevan molempia vanhempia.

Telefon, Textmeddelanden<span class="subheading">Ajanvarauksen peruuttaminen. Ilmoita viestissä nimesi, varattu aika ja työntekijän nimi. Peruutuksen tulkitaan koskevan molempia vanhempia.</span>: 040 624 7686

Öppettider

Ajanvaraus, ohjaus ja neuvonta
måndag
9.00–10.00
tisdag–onsdag
13.00–14.00
fredag
9.00–10.00
Vi beklagar att den här sidan ännu inte är översatt till svenska. Webbplatsen är fortfarande ofullständig.

Kun soitat perheoikeudellisen yksikön ajanvaraus- ja neuvontapuhelimeen, voit valita haluatko varata ajan (1), vai tarvitsetko ohjausta tai neuvontaa (2). Pystyt myös valitsemaan, haluatko palvelua suomeksi, ruotsiksi vai englanniksi. Ajanvarausasioissa (1) sinua palvelee toimistohenkilökuntamme. Jos tarvitset ajanvarauksen lisäksi neuvoja, valitse siinä tapauksessa ohjaus ja neuvonta (2). Puhelusi ohjautuu tällöin lastenvalvojalle tai ero-ohjaajalle. Lastenvalvojille ei ole suoria numeroita.

Huomioithan, että ajanvaraus- ja neuvontapuhelimessa on yleensä palveluajan alussa ruuhkaa.

Ajanvarauksen peruutus tekstiviestillä numeroon p. 040 624 7686 tai soittamalla palvelunumeroomme puhelinaikoina. Ajanvarauksen peruutuksen katsotaan koskevan molempia vanhempia. Numerosta ei muuta palvelua.