Hoppa till huvudinnehåll

Perniön toimintakeskus, Salo

Nyckelord:

Öppettider och kontaktuppgifter

Besöksadress

Sarkatie 3
25500 PERNIÖ

Öppettider

måndag–torsdag
7.30–16.00
fredag
7.30–14.00

Avvikande öppettider

30.4.2024: Vappuaatto: Stängd
1.5.2024: Vappu: Stängd
9.5.2024: Helatorstai: Stängd
19.5.2024: Helluntai: Stängd
21.6.2024: Juhannusaatto: Stängd
22.6.2024: Juhannuspäivä: Stängd
1.7.2024–28.7.2024: Stängd
Vi beklagar att den här sidan ännu inte är översatt till svenska. Webbplatsen är fortfarande ofullständig.

Perniön toimintakeskus tarjoaa työtoimintaa kehitysvammaisille aikuisille. Perniön toimintakeskus sijaitsee Perniön keskustan tuntumassa. Toimintakeskuksessa sijaitsee myös myymälä, josta voi ostaa toimintakeskuksessa valmistettuja tuotteita.

Työtoimintaan osallistuvat asiakkaat tekevät erilaisia ompelu- ja neulontatöitä sekä kädentaitojen töitä, keittiöön ja puhtaanapitoon liittyviä tehtäviä, ajoittaisia alihankintatehtäviä sekä muita taitoja vahvistavia toimintoja. Kierrättäminen ja tuunaus ovat toiminnan peruspilareita.

Työtehtävien lisäksi toimintakeskuksessa järjestetään erilaisia toimintoja, kuten ulkoilua, musiikkia ja katsellaan elokuvia. Perniön toimintakeskuksessa on oma bändi Hulabaloo, jonka voit tilata myös keikalle. Toimintakeskuksessa toteutuvan toiminnan lisäksi asiakkailla on mahdollisuus osallistua esim. Salon kaupungin järjestämään taidekerhoon omakustanteisesti. Mahdollisuuksien mukaan järjestetään retkiä tai teemapäiviä, joihin asiakkaiden osallistuminen on vapaaehtoista ja omakustanteista.

Työtoiminnan lisäksi toimintakeskuksessa järjestetään avotyötä ja työvalmennusta. Sen tavoitteena on saada asiakkaalle työharjoittelupaikka avoimilta työmarkkinoilta, päästä avotyöhön tai työllistyä palkkatyöhön. Työntekijän ja työpaikan tukena työskentelee avotyönohjaaja.

Perniön toimintakeskuksen työtoimintaan voit hakeutua vammaispalvelujen palvelutarpeen arvion kautta.