Hoppa till huvudinnehåll

Tilapäishoitoyksikkö Elmeri, Salo

Nyckelord:

Öppettider och kontaktuppgifter

Besöksadress

Isohärjänkatu 13 C
24240 SALO

Öppettider

Avoinna sovittujen varausten pohjalta
Suljettu 21.6.2024 - 23.6.2024

Vi beklagar att den här sidan ännu inte är översatt till svenska. Webbplatsen är fortfarande ofullständig.

Tilapäishoito Elmeri tarjoaa alaikäisille kehitysvammaisille tai erityistä tukea tarvitseville lapsille ja nuorille tilapäis- ja päivähoitoa. Tilapäishoidon kesto voi vaihdella muutamasta tunnista useampaan päivään tai pidempiin jaksoihin vammaispalvelun tekemien päätösten mukaan.

Pääpaino työssä on ohjaamisella, mutta tarvittaessa asiakkaita opastetaan ja autetaan arjen askareissa, kuten koulutehtävissä. Kasvatusvastuu on pääsääntöisesti asiakkaan omassa kodissa, mutta huomioimme sen myös omassa toiminnassamme, tuemme ja opastamme tarvittaessa omaisia.

Keskeistä työskentelyssä on asiakkaan yksilöllinen kohtaaminen, kommunikointi sekä ohjaustaidot. Tarjoamme tutun, turvallisen ja läsnä olevan aikuisen lapselle.

Elmerissä on 7 tilapäishoitohuonetta. Yhteisissä tiloissa on käytettävissä oleskelu- ja ruokailutilat sekä wc- ja suihkutilat. Viereisestä rakennuksesta löytyy asiakkaiden käyttöön saunatilat. Rakennus sijaitsee kolmen rakennuksen kokonaisuudessa mäntyisellä luonnonläheisellä rinnetontilla.