Skip to main content

This website is under construction. We are continuously adding more information in English. We apologize for the inconvenience this might cause and thank you for your patience.

Contact information and opening hours

Visiting address

Virttaantie 6
32440 ALASTARO

Opening hours

Lääkärin ja hoitajan vastaanotto
Monday
8.00–15.30
Wednesday
8.00–15.30
Friday
8.00–12.00
Unfortunately this content has not yet been translated. The website is still incomplete. We apologize for the inconvenience this may cause.

Lääkärin vastaanotolle hakeudutaan hoidon tarpeen arvioinnin perusteella. Numerossa 02-7612020 hoitaja tekee sinulle hoidon tarpeen arvioinnin. Tässä puhelinnumerossa on käytössä takaisinsoitto. Viestin loppuun asti kuunnelleiden puhelut aktivoituvat takaisinsoittojärjestelmään ja hoitaja soittaa heille takaisin saman päivän aikana.

Lääkärin vastaanotto:

Lääkärinvastaanotolle hakeudutaan hoitajan tekemän hoidon tarpeen arvioinnin perusteella. Pääsääntöisesti hoidon tarpeen arviointi tehdään puhelimitse. Kiireettömällä lääkärin vastaanotolla arvioidaan ja selvitetään terveydentilaasi ja vointiasi koskevia asioita sekä järjestetään sairauksien hoitoa ja tutkimuksia sekä tehdään niihin liittyviä todistuksia. Kiireellistä, saman päivänä hoitoa tarvitsevien hoito on järjestetty Loimaan pääterveys- asemalla. Hoidon tarpeen arvioinnin puhelinnumerossa on käytössä takaisinsoitto. Viestin loppuun asti kuunnelleiden puhelut aktivoituvat takaisinsoittojärjestelmään ja heille soitetaan takaisin saman päivän aikana.

Palvelu on kaikkien kuntalaisten ja terveysaseman vaihdon tehneiden käytettävissä. Lääkärin vastaanottokäynti on maksullinen.

Sairaanhoitajan vastaanotto:

Sairaanhoitaja vastaa itsenäisesti hoitajan vastaanoton palvelukokonaisuudesta käsittäen hoidon tarpeen arvioinnin, hoidon ja sen seurannan. Tarvittaessa hoitaja konsultoi lääkäriä ja toimii työparina lääkärin kanssa toteuttaen samalla lääkärin ohjeiden mukaista potilaalle määrättyä lääketieteellistä hoitoa. Lisäksi sairaanhoitajat tekevät vastaanotoilla pieniä toimenpiteitä, tutkivat tavallisimpia tulehdustauteja sekä seuraavat ja ohjaavat pitkäaikaissairaita yhteistyössä lääkärien kanssa.

Sairaanhoitajan vastaanotolle voit varata ajan sähköisellä ajanvarauksella tai soittamalla hoidon tarpeen arvioinnin puhelimeen 02-7612020. Tässä numerossa on käytössä takaisinsoitto. Viestin loppuun asti kuunnelleiden puhelut aktivoituvat takaisinsoittojärjestelmään ja heille soitetaan takaisin saman päivän aikana.

Palvelu on kaikkien kuntalaisten ja terveysaseman vaihdon tehneiden käytettävissä. Sairaanhoitajan vastaanottokäynti on maksuton