Hyppää pääsisältöön

Aukioloajat ja yhteystiedot

Käyntiosoite

Virttaantie 6
32440 ALASTARO

Aukioloajat

Lääkärin ja hoitajan vastaanotto
maanantai 8.00–15.30
keskiviikko 8.00–15.30
perjantai 8.00–12.00

Lääkärin vastaanotolle hakeudutaan hoidon tarpeen arvioinnin perusteella. Numerossa 02-7612020 hoitaja tekee sinulle hoidon tarpeen arvioinnin. Tässä puhelinnumerossa on käytössä takaisinsoitto. Viestin loppuun asti kuunnelleiden puhelut aktivoituvat takaisinsoittojärjestelmään ja hoitaja soittaa heille takaisin saman päivän aikana.

Lääkärin vastaanotto:

Lääkärinvastaanotolle hakeudutaan hoitajan tekemän hoidon tarpeen arvioinnin perusteella. Pääsääntöisesti hoidon tarpeen arviointi tehdään puhelimitse. Kiireettömällä lääkärin vastaanotolla arvioidaan ja selvitetään terveydentilaasi ja vointiasi koskevia asioita sekä järjestetään sairauksien hoitoa ja tutkimuksia sekä tehdään niihin liittyviä todistuksia. Kiireellistä, saman päivänä hoitoa tarvitsevien hoito on järjestetty Loimaan pääterveys- asemalla. Hoidon tarpeen arvioinnin puhelinnumerossa on käytössä takaisinsoitto. Viestin loppuun asti kuunnelleiden puhelut aktivoituvat takaisinsoittojärjestelmään ja heille soitetaan takaisin saman päivän aikana.

Palvelu on kaikkien kuntalaisten ja terveysaseman vaihdon tehneiden käytettävissä. Lääkärin vastaanottokäynti on maksullinen.

Sairaanhoitajan vastaanotto:

Sairaanhoitaja vastaa itsenäisesti hoitajan vastaanoton palvelukokonaisuudesta käsittäen hoidon tarpeen arvioinnin, hoidon ja sen seurannan. Tarvittaessa hoitaja konsultoi lääkäriä ja toimii työparina lääkärin kanssa toteuttaen samalla lääkärin ohjeiden mukaista potilaalle määrättyä lääketieteellistä hoitoa. Lisäksi sairaanhoitajat tekevät vastaanotoilla pieniä toimenpiteitä, tutkivat tavallisimpia tulehdustauteja sekä seuraavat ja ohjaavat pitkäaikaissairaita yhteistyössä lääkärien kanssa.

Sairaanhoitajan vastaanotolle voit varata ajan sähköisellä ajanvarauksella tai soittamalla hoidon tarpeen arvioinnin puhelimeen 02-7612020. Tässä numerossa on käytössä takaisinsoitto. Viestin loppuun asti kuunnelleiden puhelut aktivoituvat takaisinsoittojärjestelmään ja heille soitetaan takaisin saman päivän aikana.

Palvelu on kaikkien kuntalaisten ja terveysaseman vaihdon tehneiden käytettävissä. Sairaanhoitajan vastaanottokäynti on maksuton