Skip to main content

This website is under construction. We are continuously adding more information in English. We apologize for the inconvenience this might cause and thank you for your patience.

Contact information

Visiting address

Tehdaskatu 2
24100 SALO
Sosiaalityön palvelut, Vammaispalvelut

Postal address

PL80
24101 SALO
Vammaispalvelut

Unfortunately this content has not yet been translated. The website is still incomplete. We apologize for the inconvenience this may cause.

Vammaispalveluihin voit ottaa yhteyttä vammaisten ja kehitysvammaisten palveluja koskevissa asioissa. Vammaispalvelutoimisto sijaitsee Salon kaupungintalolla ja asiakastapaamiset hoidetaan vain ajanvarauksella.

Palvelun hakemista varten ole yhteydessä oman alueesi vammaispalvelujen työntekijään tai täytä Varsinais-Suomen hyvinvointialueen vammaispalveluhakemus. Hakemuksen voit täyttää ja lähettää verkkosivujen sähköisen asioinnin kautta tai tulostaa ja lähettää täytetyn hakemuksen postitse. Liitä mukaan hakemukseen tarvittavat lisäselvitykset.

Jos sinulla on jo asiakkuus Varhan vammaispalveluissa, olet hakemassa sinulle uutta palvelua tai muutosta sinulle jo myönnettyyn palveluun. Voit ottaa yhteyttä sinulle nimettyyn Varhan vammaispalvelujen työntekijään.