Hyppää pääsisältöön

Uutinen Julkaistu 20.2.2023 13.18

Aloita hoiva-avustajan oppisopimusopinnot huhtikuussa 2023 Salossa

Avainsanat:

Haluatko päästä nopeasti mukaan työelämään ja saada palkkaa jo opintojen ajalta? Entä miltä kuulostaisi opintojen jälkeinen varma työpaikka? Jätä hakemuksesi hoiva-avustajan oppisopimusopintoihin viimeistään 3.3.2023.

Vanhan ihmisen käsissä on kynä, jolla hän piirtää punaisia sydämiä valkoiselle paperille. Paperin alle on levitelty avoin sanomalehti.

Koulutamme ympärivuorokautiseen palveluasumiseen yhdeksää (9) hoiva-avustajaa oppisopimuksella yhteistyössä Salon seudun ammattiopiston kanssa. Hoiva-avustajaopiskelijoista kolme tulee työskentelemään Paukkulakodissa, viisi Kukonkallion hoivakodissa ja yksi Alholan hoivakodissa.

Hoiva-avustajan työtehtäviin kuuluu asiakkaiden avustamista perushoidossa, päivittäisissä toiminnoissa ja arjen askareissa tiimin jäsenenä sekä avustavat tehtävät ruoka- ja astiahuollossa, pyykkihuollossa ja siivouksessa. Hoiva-avustaja tukee asiakkaiden arjen mielekkyyttä ulkoilemalla asiakkaiden kanssa, suunnittelemalla ja toteuttamalla toimintatuokioita. Työaika sijoittuu yksikön tarpeen mukaan klo 7 - 21 välille. Työvuorot sijoittuvat myös viikonloppuihin.

Haemme hoiva-avustajan oppisopimuksesta kiinnostuneita henkilöitä keväällä 2023 alkavaan koulutukseen. Oppisopimuskoulutus alkaa 3.4.2023  ja jatkuu 31.1.2024 asti. 

Hakijalta edellytämme:

  • alalle soveltuvaa terveydentilaa ja toimintakykyä,
  • halua työllistyä merkitykselliseen työhön ihmisten parissa ja
  • hyvää suomen kielen taitoa.

Aikaisempi kokemus ikäihmisten parissa toimimisesta katsotaan eduksi.

Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse heli.poikela@varha.fi, kirsi.m.jarvinen@varha.fi ja merja.saarinen@sskky.fi

Jätä hakemus viimeistään 3.3.2023. Kutsumme hakijat haastatteluun hakuajan päättymisen jälkeen.

Salon ja Someron ikääntyneiden palvelut ovat osa Varsinais-Suomen hyvinvointialuetta. Ympärivuorokautinen palveluasuminen on yksi osa ikääntyneiden palveluja, johon kuuluvat myös tehostetun palveluasumisen yksiköt ja hoivakodit.