Hoppa till huvudinnehåll

Nyhet Publicerad 22.2.2023 15.50

Börja studera till vårdbiträde genom läroavtal i Salo i april 2023

Nyckelord:

Vill du snabbt komma in i arbetslivet och få lön under dina studier? Hur skulle det låta med garanterat jobb efter studierna? Lämna in din ansökan till läroavtalsstudier till vårdbiträde senast den 3.3.2023.

Vanhan ihmisen käsissä on kynä, jolla hän piirtää punaisia sydämiä valkoiselle paperille. Paperin alle on levitelty avoin sanomalehti.

I samarbete med yrkesutbildaren Salon seudun ammattiopisto utbildar vi genom läroavtal nio (9) vårdbiträden för serviceboende med heldygnsomsorg. Tre vårdbiträdesstuderande kommer att arbeta vid Paukkulakoti, fem vid Kukonkallion hoivakoti och en vid Alholan hoivakoti.

Till vårdbiträdenas arbetsuppgifter hör att som en del av ett team hjälpa de boende i basvården och med dagliga sysslor. Till arbetsuppgifterna hör också assisterande uppgifter i måltids-, byk-, och städservicen. Vårdbiträdet stöder de boende i deras vardag genom att gå ut med dem samt planera och förverkliga aktivitetsstunder. Arbetstiden infaller, beroende på enhetens behov, mellan klockan 7 och klockan 21. Jobbet innefattar också veckoslutsarbete.

Vi söker personer som är intresserade av läroavtal som vårdbiträde till en utbildning som startar våren 2023. Läroavtalsutbildningen börjar den 3.4.2023 och pågår till den 31.1.2024.

Av den sökande förutsätter vi:

  • ett hälsotillstånd och en handlingsförmåga som lämpar sig för branschen
  • en vilja att sysselsätta sig i ett meningsfullt arbete bland människor och
  • goda kunskaper i finska

Tidigare erfarenhet av att jobba med äldre betraktas som en fördel.

Du kan be om tilläggsinformation per e-post heli.poikela@varha.fikirsi.m.jarvinen@varha.fi och merja.saarinen@sskky.fi

Lämna in din ansökan senast den 3.3.2023. Vi bjuder in de sökande till intervjuer efter att ansökningstiden gått ut.

Gör en ansökan i Kuntarekry