Hyppää pääsisältöön

Uutinen Julkaistu 27.6.2023 09.29

Arvokas ja ihmisläheinen ammatti – lähihoitajaksi oppisopimuksella ruotsiksi

Avainsanat:

Varsinais-Suomen hyvinvointialueen ja Axxell Utbildning Ab:n yhteinen oppisopimuskoulutus lähihoitajaksi alkaa elokuun lopulla. Haku koulutukseen on nyt auki.

Kaksi naista mustissa takeissa kävelevät poispäin isosta rakennuksesta. Naiset hymyilevät.

Oppisopimuskoulutus on tie vakituiseen työpaikkaan Varsinais-Suomen hyvinvointialueella.

Varsinais-Suomen hyvinvointialue tarjoaa mahdollisuuden opiskella lähihoitajaksi ikääntyneiden palveluissa tai vammaispalveluissa joustavasti työskennellen ja samalla opiskellen. Saat palkkaa työstäsi samalla kun hankit alan tutkinnon. Tämä on tilaisuus esimerkiksi sinulle, joka haluat vaihtaa alaa tai sinulle, jolta puuttuu koulutus. Valmistuttuasi meillä on mahdollisuus tarjota sinulle vakituinen työpaikka.

Voit työskennellä ikääntyneiden palveluissa tai vammaispalveluissa Turunmaalla, Turussa ja Kemiönsaaressa. Koulutus järjestetään yhteistyössä Axxell Utbildning Ab:n kanssa Paraisilla. Seuraava koulutus alkaa 29.8.2023, mutta voit aloittaa opinnot myös myöhemmin. Koulutuskieli on ruotsi, ja normaalisti olet koulussa 12 päivää viikossa. Läsnäolopäiviä koulussa voi olla myös harvemmin, riippuen työkokemuksestasi ja aiemmin hankkimastasi osaamisesta.

Oppisopimusajalle tehdään määräaikainen työsopimus, ja työstä maksetaan palkkaa alan työehtosopimuksen mukaisesti. Opintojesi tukena toimii työpaikkaohjaaja sekä opettaja Axxell Utbildning Ab:sta.

Etsimme nyt sopivia henkilöitä työhön ja opintoihin mainituilla aloilla. Etsimme sinua, jolla on vahva kiinnostus ihmisten parissa työskentelyyn.

Arvostamme, jos osaat sekä ruotsia että suomea, mutta se ei ole välttämätöntä.

Liity moniammatilliseen tiimiimme, joka tekee arvokasta työtä!

Hakuaika on 26.6.2023–11.8.2023.

Tämän linkin kautta saat lisätietoja ja voit hakea koulutukseen: Närvårdare via läroavtal på svenska (Kuntarekry, ruotsiksi)

Lisätietoja

Susanne Karlsson

Erityisasiantuntija, kaksikieliset palvelut

p. 044 358 1141

susanne.karlsson@varha.fi