Hyppää pääsisältöön

Uutinen Julkaistu 9.2.2024 15.12

Lamminniemen Hyvinvointikeskus Oy:n liiketoiminta jatkuu normaalisti

Avainsanat:

Varha jatkaa Lamminniemen Hyvinvointikeskus Oy:n palvelutuotannon ja henkilöstön siirtämistä osaksi Varsinais-Suomen hyvinvointialueen palvelutuotantoa.

Valkoinen lippu lipputangossa. Lipussa on logo, jossa lukee ”Varha. Varsinais-Suomen hyvinvointialue. Egentliga-Finlands välfärdsområde”. Taivas taustalla on kirkkaan sininen.

Varsinais-Suomen hyvinvointialue on päättänyt syksyllä 2023 omistajapoliittisena linjauksenaan, että Somerolla sijaitsevan Lamminniemen Hyvinvointikeskus Oy:n palvelutoiminta voidaan siirtää osaksi Varsinais-Suomen hyvinvointialueen omaa palvelutuotantoa ja yhtiö voidaan purkaa.

Liiketoiminnan siirron valmistelutoimenpiteenä hyvinvointialue on 7.2.2024 päättänyt asettaa Lamminniemen Hyvinvointikeskus Oy:n selvitystilaan ja yhtiölle on määrätty selvitysmies.

Yhtiön asettaminen selvitystilaan ei aiheuta muutoksia yhtiön palveluksessa olevalle henkilöstölle. Heidän työsuhteensa säilyy ennallaan. Selvitysmenettelyn aikana valmistellaan palvelutuotannon ja henkilöstön siirtäminen osaksi Varsinais-Suomen hyvinvointialueen palvelutuotantoa. Selvitystilassa oleva yhtiö jatkaa liiketoimintaa normaalisti eikä selvitystilaan asettamisella ole vaikutusta asiakkaille tuotettavaan palveluun.