Hyppää pääsisältöön

Uutinen Julkaistu 16.8.2023 15.20

Turku

Mäntymäen fysioterapiayksikkö Turussa on kiinni 30.8.–4.9.2023

Avainsanat:

Turun Mäntymäen fysioterapiayksikön toiminta siirtyy remontin takia osittain väistötiloihin. Yksikkö on suljettu muuton aikana ke 30.8. – ma 4.9.2023. Tiistaista 5.9.2023 klo 12 eteenpäin toiminta jatkuu normaalisti, osittain uusissa väistötiloissa osoitteessa Käsityöläiskatu 4, Turku ja osittain vanhoissa tiloissa Mäntymäen fysioterapiayksikössä, Luolavuorentie 2, Turku.

Fysioterapeutti taivuttaa potilaan jalkaa koukkuun. Potilas makaa kyljellään hoitopöydällä.

Käsityöläiskatu 2 terveysaseman fysioterapiayksikössä toiminta jatkuu muuton aikana normaalisti. Kaikki puhelinnumerot säilyvät samoina.

Ajanvarauksessa työskentelevistä sihteereistä myös osa muuttaa väistötiloihin ja ajanvarauksessa on muuton aikana henkilöstövajetta. Tämän seurauksena ajanvarauksessa saattaa olla ruuhkaa puhelinaikoina klo 8–13.

Kehotamme asiakkaita tarkistamaan saamansa tekstiviestimuistutukset ja mahdolliset kutsukirjeet, joissa on kerrottuna vastaanoton oikea toimipiste. Jos olet epävarma, missä vastaanottoaikasi on, voit tarvittaessa myös soittaa ajanvaraukseen ja varmistaa toimipisteen etukäteen.

Käsityöläiskatu 2:ssa asioivat ilmoittautuvat vastaanotolle tiloissa olevalla automaatilla. Käsityöläiskatu 4:n tai Luolavuorentien vastaanotoille ei tarvitse saavuttaessa ilmoittautua.

Muutto ei koske puheterapiaa eikä toimintaterapiaa.

Mäntymäen toimipisteen remontin alkaessa potilasliikenne ohjataan käyttöön jääviin tiloihimme hieman toista reittiä. Alueella tulee olemaan hyvät kulkuopasteet.