Hoppa till huvudinnehåll

Nyhet Publicerad 16.8.2023 15.20

Åbo

Tallbackens fysioterapienhet i Åbo stängd 30.8–4.9.2023

Nyckelord:

En del av verksamheten vid fysioterapienheten i Tallbacken i Åbo kommer att flytta till tillfälliga lokaler på grund av renovering. Enheten är stängd under flytten som pågår mellan onsdag 30.8 och måndag 4.9.2023. Från och med tisdagen den 5 september 2023 kl. 12.00 fortsätter verksamheten som vanligt, men en del av verksamheten har flyttats till Hantverkaregatan 4, Åbo och en del finns kvar på Tallbackens fysioterapienhet, Luolavuorivägen 2, Åbo.

Fysioterapeuten böjer patientens ben till en krok. Patienten ligger på sidan på behandlingsbordet.

Fysioterapienheten vid hälsostationen på Hantverkaregatan 2 fungerar normalt under flytten. Alla telefonnummer förblir desamma.

En del av sekreterarna i tidsbokningen kommer också att flytta till de tillfälliga lokalerna, och under flytten är tidsbokningen underbemannad. På grund av det här kan tidsbokningen vara överbelastad under telefontiden kl. 8–13.

Kontrollera adressen för mottagningen från sms-påminnelsen eller kallelsebrevet som skickats till dig. Du kan också ringa tidsbokningen i förväg för att kontrollera vart du ska gå.

Om du besöker Hantverkaregatan 2 ska du anmäla dig i automaten som finns i receptionen. Om du besöker Hantverkaregaten 4 eller Luolavuorivägen 2 behöver du inte anmäla dig när du kommer.

Flytten gäller inte tal- eller ergoterapi.

Efter att renoveringen i Tallbacka börjat leds kunderna via en ny rutt till de lokaler som förblir i användning. Tydliga skyltar sätts upp.