Hyppää pääsisältöön

Uutinen Julkaistu 18.6.2024 15.18

Poikkeusaukioloajat

Sosiaali- ja terveyspalvelut juhannuksena

Avainsanat:

Juhannus tuo muutoksia sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen aukioloaikoihin. Juhannusaattona pe 21.6. ja juhannuspäivänä la 22.6. terveysasemat ja hammashoitolat on suljettu. Myös Asiakasohjaus Soihdun toimipisteet on juhannuksena suljettu.

koivun lehtiä

Tarkemmat terveysasemien aukioloaikatiedot voi tarkistaa verkkosivujemme toimipisteiden hausta https://www.varha.fi/fi/asiointikanavat 

Soita aina ennen päivystykseen lähtöä vuorokauden ympäri avoinna olevaan päivystysapunumeroon 116117 tai arvioi millaista hoitoa tarvitset Omaolo-oirearvion avulla osoitteessa omaolo.fi.  

Päivystyksessä hoidetaan äkillisesti sairastuneita ja loukkaantuneita potilaita.  

Potilaita hoidetaan kiireellisyysjärjestyksessä ja tämän vuoksi odotusajat voivat vaihdella.  

Henkeä uhkaavissa tilanteissa soita 112.  

Turun ja Salon päivystykset ovat auki ympäri vuorokauden. Uudenkaupungin ja Loimaan päivystykset ovat auki joka päivä klo 8–20.  

Yhteystiedot ja eri toimipisteiden jonotilanteet ns. ruuhkamittarit: 

Suun terveydenhuolto 

Virka-ajan ulkopuolella alueellinen hammaslääkäripäivystys palvelee kaikkia Varsinais-Suomen hyvinvointialueen asiakkaita. 

Hoidon tarpeen kiireellisyyden arvioimiseksi päivystykseen otetaan aina yhteys ensin soittamalla numeroon 02 313 1564. Soittoajat ovat arki-iltoina klo 16.00–18.30, viikonloppuina ja arkipyhinä klo 8.30–11.00. 

Näiden aikojen ulkopuolella iltaisin, viikonloppuisin ja arkipyhinä saa neuvontaa äkillisiin vaivoihin päivystysapunumerostamme 116117 

Päivystys on tarkoitettu tilanteisiin, joissa henkilö tarvitsee kiireellistä hoitoa. 

Lisätiedot: Hammaslääkäripäivystys virka-ajan ulkopuolella | TYKS

Poikkeukset näytteenotossa juhannuksena 

Kaikki Tyks Laboratorioiden näytteenottopaikat ovat suljettuina juhannusaattona 21.6.2024. Osa näytteenottopaikoista sulkeutuu normaalia aiemmin jo edeltävänä päivänä 20.6.2024. Tarkemmat ajankohtaiset aukioloajat löydät verkkosivuiltamme

Varsinais-​Suomen sosiaali-​ ja kriisipäivystys auttaa välittömän tuen tarpeessa   

Sosiaali- ja kriisipäivystys auttaa sinua kiireellisissä tilanteissa ja virka-ajan ulkopuolella, kun tarvitset kiireellistä ja välttämätöntä apua tai tukea. Voit soittaa p. 02 262 6003 (avoinna ympäri vuorokauden).