Hyppää pääsisältöön

Ammattilaiselle

Uutinen Julkaistu 19.10.2023 13.31

Tervetuloa mielenterveys- ja päihdepalveluiden virtuaaliseen rekrytointi –tapahtumaan 26.10.23 klo 15.45-16.30!

Avainsanat:

Hei psykologi, oletko kiinnostunut merkityksellisestä, moniammatillisesta ja joustavasta työstä Varhan perustason mielenterveys- ja päihdepalveluissa?

Käsi kädessä

Osana perustason mielenterveys- ja päihdepalveluiden kehittämistä vahvistamme niin alueellisia kuin digitaalisia palveluitamme psykologisella asiantuntijuudella. Haluamme tarjota psykologin palveluita oikea-aikaisesti ja tuoda psykologisen asiantuntijuuden avuksi asiakkaiden hoidon suunnitteluun sekä toteutukseen jo ensilinjassa.

Tällä hetkellä palvelualueellamme työskentelee yli 20 osaavaa ja työstään innostunutta psykologia, jotka toteuttavat psykologista arviointia ja hoitoa osana moniammatillisia tiimejä.
Tämän syksyn aikana toivomme saavamme joukkoomme merkittävästi lisävahvistusta, sillä olemme perustaneet yhteensä 10 uutta, vakituista psykologintehtävää yksiköihimme Turkuun, Lietoon ja Kemiönsaarelle, sekä tänä syksynä käynnistyneelle Digimielenterveysklinikalle. Haemme ajankohtaisesti psykologeja myös Salon ja Mynämäki-Laitilan yksiköihimme.  

Tule linjoille 26.10.23 kl. 15.45-16.30 kuulemaan minkälaisia mahdollisuuksia psykologityö mtp-palveluissa tarjoaa, ja mikä saa ammattilaistemme viihtymään työssään.
Linjoilla keskustelemassa ovat mielenterveys- ja päihdepalveluiden johtava psykologi Linda Ljungqvist, psykologit Sanni Vanhanen ja Joanna Gran sekä johtaja Tommi Väyrynen.

Liity tapahtumaan tästä.

Lisätietoja: 

Linda Ljungqvist
Johtava psykologi | Ledande psykolog
Päihde- ja mielenterveyspalvelut | Missbrukarvård ocn Mentalvård