Hoppa till huvudinnehåll

För proffs

Nyhet Publicerad 19.10.2023 13.51

Välkommen på mentalvårds- och missbrukartjänsternas virtuella rekryteringsevenemang 26.10.2023 kl. 15.45-16.30

Nyckelord:

Hej du psykolog, är du intresserad av ett meningsfullt, mångprofessionellt och flexibelt arbete inom Varhas mentalvårds- och missbrukartjänster?

Käsi kädessä

Som en del av utvecklingen av basnivån inom mental- och missbrukartjänsterna kommer vi att stärka såväl våra regionala som våra digitala tjänster med psykologisk expertis. Vi vill kunna erbjuda psykologtjänster i ett tidigt stadium och genom den psykologiska expertisen stöda såväl vården som vårdplanens framtagande.

För närvarande arbetar över 20 kompetenta och entusiastiska psykologer inom vårt serviceområde. Våra psykologer utför psykologiska utvärderingar och vård som del av mångprofessionella team.
Denna höst hoppas vi kunna skaffa betydande tilläggsförstärkning till vår grupp då vi grundat över 10 nya stadigvarande psykologtjänster till våra enheter i Åbo, Lundo och Kimitoön, samt Digi-mentalvårdskliniken som inledde sin verksamhet under hösten. Vi söker ställvis även psykologer till vår enhet i Salo och enheten i Virmo-Letala.

Koppla upp dig på linjen 26.10.23 kl. 15.45-16.30 och kom med och lyssna hurudana möjligheter psykologarbetet inom mentalvårds- och missbrukartjänsterna erbjuder, samt vad som får våra experter att trivas med sitt arbete.
Med oss i studion deltar ledande psykologen inom mentalvårds- och missbrukartjänsterna Linda Ljungqivist att delta, samt psykologerna Sanni Vanhanen och Joanna Gran och direktören Tommi Väyrynen.


 Anslut till evenemanget här.

Lisätietoja: 

Linda Ljungqvist
Johtava psykologi | Ledande psykolog
Päihde- ja mielenterveyspalvelut | Missbrukarvård ocn Mentalvård