Hyppää pääsisältöön

Uutinen Julkaistu 15.5.2024 12.10

Asukasjulkaisu

Varhan asukasjulkaisu jaetaan toukokuussa kaikkiin varsinaissuomalaisiin koteihin

Avainsanat:

Varsinais-Suomen hyvinvointialueen kaksikielinen asukasjulkaisu jaetaan koteihin toukokuun puolivälissä. 12-sivuiseen julkaisuun on koottu alueen sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluiden keskeisimmät yhteystiedot. Julkaisu jaetaan yli 300 000 varsinaissuomalaiseen kotitalouteen Postin julkisena tiedotteena 15.5.2024 alkaen.

Kaksi Varhan sanomalehteä päällekkäin pöydällä. Päällimmäinen lehti on ruotsiksi ja alimmainen suomeksi.

Olemme koonneet asukasjulkaisuun Varhan keskeisimmät ensivaiheen yhteystiedot, joiden kautta pääsee palveluiden piiriin. Koteihin jaettavalla julkaisulla pyrimme tavoittamaan aiempaa paremmin myös ne henkilöt, joilla saattaa olla haasteita esimerkiksi digipalveluiden käytössä. Kehitämme yhteydenottotapoja palveluihimme koko ajan yhtenäisemmiksi ja helpommin lähestyttäviksi, asiakkuusjohtaja Pasi Oksanen sanoo.

Asukasjulkaisuun on koottu keskeiset, tämänhetkiset yhteydenottokanavat Varhan kysytyimpiin palveluihin, mm. terveysasemille, suun terveydenhuoltoon, sosiaalihuoltoon, erikoissairaanhoitoon ja pelastuspalveluihin. Keskiaukeama yhteystietoineen on helposti irrotettavissa.

Jos joku varsinaissuomalainen talous ei jostain syystä saa asukasjulkaisua postin mukana, julkaisuja on saatavilla myös Varhan terveysasemilta viikosta 21 (20.24.5.) alkaen.

Asukasjulkaisun pdf-versio löytyy myös verkkosivuiltamme: Varhan julkaisut.