Hoppa till huvudinnehåll

Nyhet Publicerad 15.5.2024 12.10

Invånartidning

Varhas invånartidning delas ut till alla hem i Egentliga Finland i maj

Nyckelord:

Egentliga Finlands välfärdsområde delar ut en tvåspråkig invånartidning till alla hem i mitten av maj. Den 12-sidiga tidningen innehåller de viktigaste kontaktuppgifterna till välfärdsområdets social-, hälso- och sjukvårds- och räddningstjänster. Den delas ut till dryga 300 000 hushåll i Egentliga Finland från och med 15.5.2024, som offentligt meddelande via Posten.

Två Varha-tidningar ovanpå varandra på bordet. Den översta tidningen är på svenska och den nedre tidningen är på finska.

Vi har sammanställt de viktigaste kontaktuppgifterna till de verksamhetsställen som kontaktas i första hand, via vilka kunden hänvisas vidare till andra tjänster. Genom att dela ut tidningen till hemmen vill vi också nå ut till sådana personer som av en eller annan orsak inte kan använda digitala tjänster. Vi strävar efter att kontakten till våra tjänster ska bli enhetligare och mer tillgänglig och därför utvecklar vi hela tiden våra kontaktsätt, säger kunddirektör Pasi Oksanen.

Invånartidningen innehåller de viktigaste, nuvarande kontaktkanalerna till den mest efterfrågade servicen i Varha, såsom hälsostationstjänster, mun- och tandvård, socialvård, specialiserad sjukvård och räddningstjänster. Alla kontaktuppgifter finns på mittuppslaget, som är lätt att ta loss.

Om ett hushåll i Egentliga Finland av någon anledning inte får invånartidningen per post, kan den också hämtas från någon av Varhas hälsostationer från och med vecka 21 (20–24.5).

Pdf-versionen av invånartidningen finns också på vår webbplats: Varhas publikationer.