Hyppää pääsisältöön

Digimielenterveysklinikka

Avainsanat:

Aukioloajat ja yhteystiedot

Aukioloajat

, Avoinna ympäri vuorokauden

Digimielenterveysklinikka tarjoaa 18 vuotta täyttäneille mielenterveyspalveluja etävastaanottona.Tapaamiset toteutuvat videopuheluina tai puhelimitse. Toistaiseksi palvelua voidaan tarjota Turun, Naantalin, Loimaan, Paraisten ja Kemiönsaaren asukkaille.

Digimielenterveysklinikkaan voit olla yhteydessä, jos olet täyttänyt 18 vuotta ja kaipaat tukea mielenterveysasioissa, olet huolissasi mielenterveydestäsi tai päihteidenkäytöstäsi tai kaipaat keskustelutukea hankalassa elämäntilanteessa. Huolesi liittyy mahdollisesti mielialaan, masennukseen, ahdistuneisuuteen, traumaattiseen kriisiin tai muuhun pitkäaikaiseen mielenterveyden häiriöön.

Etätapaamiset terveydenhuollon ammattilaisten kanssa toteutuvat tietoturvallisilla ohjelmilla. Hoidon aikana voidaan myös hyödyntää verkkopohjaisia materiaaleja tai työvälineitä. Esimerkiksi Terapianavigaattori on verkossa täytettävä työväline, joka auttaa arvioimaan hoidon tarvetta sekä nopeuttaa hoidon aloittamista. Lisäksi se tukee sinua oman tilanteesi jäsentämisessä.

Toimi näin

Yhteyttä digimielenterveysklinikkaan saat soittamalla terveysasemallesi tai täyttämällä sähköisen yhteydenottolomakkeen. Täytä Terapianavigaattori ennen kuin jätät sähköisen yhteydenottopyynnön.

Digimielenterveysklinikan asiakkaaksi voit tulla, jos sinulla on:

  • toimiva internetyhteys sekä älypuhelin tai tietokone
  • mahdollisuus vahvaan tunnistautumiseen (suomi.fi)
  • sähköpostiosoite ja puhelinnumero

Järjestä itsellesi rauhallisen ja häiriöttömän tilan etävastaanoton ajaksi, niin että voit puhua omasta tilanteestasi ja hoitoosi liittyvistä asioista.

Digimielenterveysklinikalla ei käsitellä sairausloma- tai reseptiasioita.

Palvelun maksullisuus

Digimielenterveysklinikan palvelut ovat asiakkaille ilmaisia.

Huomioi kuitenkin, että käyttämättä jääneestä, peruuttamattomasta ajanvarauksesta peritään maksu Varhan asiakasmaksulistauksen mukaisesti.

Varhan asiakasmaksut