Hyppää pääsisältöön

Aukioloajat ja yhteystiedot

Käyntiosoite

Vareliuksenkatu 1
32200 LOIMAA

Aukioloajat

maanantai–perjantai 8.00–16.00

Hoidon tarpeen arviointi on lakisääteinen, terveydenhuollon ammattilaisen tekemä arvio potilaan hoidon tarpeesta ja hoidon kiireellisyydestä. Sen perusteella potilas ohjataan potilas oikea-aikaisesti oikealle ammattilaiselle.

Hoidon tarpeen arvion puhelinnumerossa on käytössä takaisinsoitto. Viestin loppuun asti kuunnelleiden puhelut aktivoituvat takaisinsoittojärjestelmään ja hoitaja soittaa heille takaisin saman päivän aikana.

Lääkärinvastaanotto:

Lääkärinvastaanotolle ohjaudutaan hoitajan tekemän hoidon tarpeen arvioinnin perusteella. Pääsääntöisesti hoidon tarpeen arviointi tehdään puhelimitse. Kiireettömällä lääkärin vastaanotolla arvioidaan ja selvitetään terveydentilaasi ja vointiasi koskevia asioita sekä järjestetään sairauksien hoitoa ja tutkimuksia sekä tehdään niihin liittyviä todistuksia. Kiireellistä, saman päivänä hoitoa tarvitsevien hoito on järjestetty Loimaan pääterveysasemalla. Hoidon tarpeen arvioinnin puhelinnumerossa on käytössä takaisinsoitto. Viestin loppuun asti kuunnelleiden puhelut aktivoituvat takaisinsoittojärjestelmään ja heille soitetaan takaisin saman päivän aikana.

Palvelu on kaikkien kuntalaisten ja terveysaseman vaihdon tehneiden käytettävissä. Lääkärin vastaanottokäynti on maksullinen.

Sairaanhoitajan/terveydenhoitajan vastaanotto:

Sairaanhoitaja vastaa itsenäisesti hoitajan vastaanoton palvelukokonaisuudesta käsittäen hoidon tarpeen arvioinnin, hoidon ja sen seurannan. Tarvittaessa hoitaja konsultoi lääkäriä ja toimii työparina lääkärin kanssa toteuttaen samalla lääkärin ohjeiden mukaista potilaalle määrättyä lääketieteellistä hoitoa. Lisäksi sairaanhoitajat tekevät vastaanotoilla pieniä toimenpiteitä, tutkivat tavallisimpia tulehdustauteja sekä seuraavat ja ohjaavat pitkäaikaissairaita yhteistyössä lääkärien kanssa.

Sairaanhoitajan vastaanotolle voit varata ajan sähköisellä ajanvarauksella tai soittamalla hoidon tarpeen arvioinnin numeroon

Palvelu on kaikkien kuntalaisten ja terveysaseman vaihdon tehneiden käytettävissä. Sairaanhoitajan vastaanottokäynti on maksuton.

Fysioterapeutin suoravastaanotto:

Hoidon tarpeen arvion perusteella voidaan ohjata suoraan fysioterapeutin suoravastaanotolle. Fysioterapeutilla on oikeus kirjoittaa sairaslomaa 1-5pv.