Hyppää pääsisältöön

Aukioloajat ja yhteystiedot

Käyntiosoite

Terveyskeskuksentie 1
21530 PAIMIO

Postiosoite

Terveyskeskuksentie 1
21530 PAIMIO

Aukioloajat

Aukioloajat
maanantai–perjantai
8.00–16.00

Paimion terveysasema sijaitsee osoitteessa Terveyskeskuksentie 1, Paimio. Terveysaseman vastaanottotiloja on kaikissa rakennuksen kolmessa kerroksessa. Rakennuksessa on käytössä hissi.

Samassa rakennuksessa toimii myös neuvolapalvelut, suun terveydenhuolto, fysioterapiapalvelut, apuvälinelainaamo, hoitotarvikejakelu, mielenterveys- ja päihdepalvelut sekä terveyskeskusosasto (entinen vuodeosasto).

Ota yhteyttä terveysasemalle, jos olet huolestunut terveydestäsi tai jos tarvitset hoitoa tai hoito-ohjeita. Hoitaja arvioi tilanteesi ja hoidon tarpeesi sekä ohjaa sinut tarvittaessa vastaanotolle tai moniammatillisen tiimin hoidettavaksi.

Hoidon tarpeen arviointi ja neuvonta:

Paimion terveysaseman vastaanottopalveluiden hoidon tarpeen arviointi- ja neuvontapuhelin palvelee arkisin. Käytössä on takaisinsoittojärjestelmä. Kuuntele nauhoite huolellisesti ja jätä soittopyyntö. Sinulle soitetaan takaisin saman päivän aikana. Voit myös asioida terveysaseman neuvontapisteellä terveysaseman aukioloaikoina.

Ajan peruminen:

Varatun ajan voi perua hoidon tarpeen arviointi- ja neuvontapuhelimen kautta viimeistään klo 16:00 vastaanottoa edeltävänä arkipäivänä. Peruuttamatta jätetystä tai liian myöhään peruutetusta vastaanottoajasta peritään poisjääntimaksu.

Sähköinen asiointi:

Sähköisenä asiointikanavana palvelee chat-palvelu sekä Omaolo -palvelu (omaolo.fi).