Hyppää pääsisältöön

Yleislääketieteen jatkokoulutustiimi

Yleislääketieteen jatkokoulutustiimi on osa yliopistollista sote-keskusta. Tiimin keskeisenä tehtävänä yhdessä Turun yliopiston yleislääketieteen oppialan kanssa on koordinoida Länsi-Suomen yhteistyöalueen perusterveydenhuollon yhteistyötä kaikkien alojen 9 kk terveyskeskuskoulutuksen sekä yleislääketieteen erityis- ja erikoistumiskoulutuksen järjestämisessä ja laadun kehittämisessä. Jatkokoulutustiimi järjestää myös omalta osaltaan yleislääketieteen täydennyskoulutusta ja tukee yleislääketieteen tutkimusta.

Yleislääketieteen jatkokoulutus

Yliopistollisen sote-keskuksen yleislääketieteen jatkokoulutustiimi tukee ja koordinoi terveyskeskuksissa tapahtuvaa lääkärien ammatillista jatkokoulutusta yhdessä Turun yliopiston yleislääketieteen oppialan kanssa.

Lue lisää yleislääketieteen jatkokoulutuksesta Turun yliopiston sivuilta.

Koulutussopimus

Turun yliopisto ja Varsinais-Suomen hyvinvointialue ovat sopineet yleislääketieteen koulutuksesta oheisella sopimuksella. Lisäksi yllä mainitut tahot ovat tehneet yleislääketieteen koulutuksesta kolmikantasopimukset Satakunnan ja Pohjanmaan hyvinvointialueiden kanssa.

Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteriin on koottu yleislääketieteen koulutukset, jotka koskevat erityisesti YEK-vaihetta, yleislääketieteen erikoistujia sekä lähiohjaajia ja erikoislääkärikouluttajia.

Yleislääketieteen koulutustoimet Länsi-Suomen yhteistyöalueella (YTA)

Tutkimus

Yleislääketieteen tutkimukseen liittyvät asiat löytyvät Turun yliopiston sivuilta.

Yhteystiedot