Hyppää pääsisältöön

Toimintakykypoliklinikka

Aukioloajat ja yhteystiedot

Käyntiosoite

Pharmacity B-osa, 3. kerros
Itäinen pitkäkatu 4
Turku

Postiosoite

Pharmacity B-osa, 3. kerros, PL 52
20520 Turku
Ma–To 8.00–15.00
Pe 8.00–13.00

Toimintakykypoliklinikka on osa yliopistollista sote-keskusta perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon yhdyspinnassa. Toimimme ensisijaisesti konsultaatiopoliklinikkana ja hoidamme pääasiassa työikäisiä potilaita, joiden keskivaikea-vaikeatasoiseen toiminnalliseen häiriöön tai pitkittyneisiin väsymysoireisiin ei ole hoidosta huolimatta löytynyt helpotusta. Lisäksi koulutamme alueen toimijoita sekä tutkimme hoitomuotojen vaikuttavuutta ja hoidettujen potilaiden ennustetta. Poliklinikan arviota varten tarvitset lähetteen.

Olemme pääasiassa konsultoiva yksikkö. Poliklinikalla pääpaino on biopsykososiaalisessa kuntouttavassa toiminnassa. Toiminnan tavoitteena on kohentaa potilaan toimintakykyä ja elämänlaatua sekä auttaa potilasta löytämään keinoja selvitä arjessa oireidensa kanssa.  Hoitojakson jälkeen teemme jatkosuunnitelman potilaan kanssa ja otamme yhteyttä hoitavaan ja muihin tarvittaviin tahoihin suunnitelman toteuttamiseksi.

Poliklinikan toiminta on käynnissä. Vastaanotamme lähetteitä Varhan alueelta perusterveydenhuollosta, työterveyshuollosta, yksityisestä terveydenhuollosta ja erikoissairaanhoidosta. 

Potilaidemme oireet rajoittavat heidän työ- ja toimintakykyään vähintään keskivaikea-asteisesti.

Saapuminen poliklinikalle