Hyppää pääsisältöön

Tervetuloa Varhan uudelle verkkosivustolle

Varha.fi-sivustolta löydät Varsinais-Suomen hyvinvointialueen sosiaali- ja terveyspalvelut, sairaalapalvelut ja pelastuspalvelut.

Verkkosivustolta löydät mm. oman kuntasi

  • lääkärien ja hoitajien vastaanotot, päivystykset, neuvolat sekä suun terveydenhuollon palvelut
  • sosiaalipalvelut sekä vammais- ja ikäihmisten palvelut
  • terveysasemien, hammaslääkäreiden, neuvoloiden ja muiden tuttujen toimipaikkojesi yhteystiedot ja sähköiset asiointikanavat.

Sivustolta saat myös tietoa Tyks-sairaalapalveluista ja Varsinais-Suomen pelastuslaitoksen toiminnasta, sekä muuta hyödyllistä materiaalia ja ohjeita.

Verkkosivuston ensimmäinen versio

Nyt avattu Varha.fi on keskeneräinen, mutta rakentuu ja täydentyy sitä mukaa kun asiat vahvistuvat. Verkkosivustolle tehdään koko ajan lisäyksinä palvelu- ja toimipaikkasisältöjä sekä ruotsin- ja englannin käännöksiä. Laajemmin sivusto palvelee alkuvuodesta 2023, jolloin Varha alkaa vastata koko hyvinvointialueen sosiaali- ja terveyspalveluista.

Olemme tehneet sivustosta mahdollisimman selkeän ja helppokäyttöisen. Parannamme sivuston toimivuutta ja saavutettavuutta jatkuvasti.

Anna palautetta sivustosta

Mitä mieltä olet uudesta sivustostamme? Mitä tietoa jäit kaipaamaan? Miellyttääkö ulkoasu? Onko sivua kätevä käyttää, niin tietokoneella kuin mobiililaitteellakin?

Ruusuja ja risuja voit antaa lomakkeella alla olevasta linkistä. Arvostamme palautettasi!

Avaa palautelomake (Linkki pois sivustolta, avautuu uuteen ikkunaan)

Lämpimin terveisin 
Varhan verkkotiimi

Uutinen julkaistu 5.12.2022