Hoppa till huvudinnehåll

Välkommen till Varhas nya webbplats

På webbplatsen Varha.fi hittar du Egentliga Finlands välfärdområdets social- och hälsovårdstjänster, sjukhustjänster och räddningstjänster.

På webbplatsen hittar du bland annat din kommuns

  • läkar- och sjukskötarmottagningar, jourer, rådgivningsbyråer och munhälsovårdstjänster
  • socialservice, handikappservice och tjänster för äldre personer
  • kontaktuppgifter och elektroniska servicekanaler för hälsostationer, tandläkare, rådgivningsbyråer och de andra för dig bekanta verksamhetsställen.

På webbplatsen finns också information om Åucs-sjukhustjänster och Egentliga Finlands räddningsverkets verksamhet samt annat nyttigt material och råd.

Första versionen av webbplatsen

Webbplatsen Varha.fi är fortfarande under arbete men kommer att byggas upp och kompletteras allt eftersom ärenden bekräftas. Webbplatsen kompletteras kontinuerligt med tjänster och innehåll samt översättningar till svenska och engelska.Webbsidan kommer att betjäna mer omfattande i början av 2023, då Varha tar över ansvaret för social- och hälsovårdstjänsterna i hela välfärdsområdet.

Vi har gjort webbplatsen så tydlig och användarvänlig som möjligt. Vi förbättrar ständigt webbplatsens funktionalitet och tillgänglighet.

Ge feedback om webbplatsen

Vad tycker du om vår nya webbplats? Vilken information saknade du? Gillar du layouten? Är webbplatsen lätt att använda, både på din dator och på din mobila enhet? 

Använd formuläret nedan för att ge oss din feedback. Vi uppskattar din feedback!

Öppna feedbackformuläret (Öppnas i nytt fönster, länkar till en annan webbplats)

Med varma hälsningar
Varhas nätverksteam

Nyheten publicerats 5.12.2022