Hoppa till huvudinnehåll

Häävuori servicecenter, Virmo (Mynämäki)

Nyckelord:

Häävuori servicecenter ligger nära Virmo centrum och erbjuder både serviceboende dygnet runt och kortvarig vård för äldre människor.

I vård dygnet runt erbjuds äldre personer långvarig vård och omsorg när det inte längre går att bo i det egna hemmet med hjälp av hemvård. Den boende bor i hyresbostad och avgiften för serviceboende fastställs enligt lagen om klientavgifter inom social- och hälsovården.

Häävuori servicecenter erbjuder förutom långvarigt boende och vård kortvarig vård dygnet runt för äldre. Korttidsvård dygnet runt varar 1-2 veckor och erbjuder vård bl.a. under lediga dagar för närståendevård. För kortvarig vård tas av klienten ut en separat vårdavgift per dygn.

Häävuori servicecenter har 33 platser för långvarigt boende och 2 platser för korttidsvård. Förutom den egna bostaden har boende också tillgång till trivsamma gemensamma utrymmen och ett tryggt friluftsområde med terrasser. Häävuori servicecenter har personal dygnet runt.

Nya klienter

Om du ännu inte är klient hos tjänster för äldre och vill ha mer information om boendeservice för äldre, ta kontakt med klienthandledningen för äldre i Egentliga Finland.