Hoppa till huvudinnehåll

Hammashoitola, Somero

Nyckelord:

Öppettider och kontaktuppgifter

Besöksadress

Heikintie 23
31400 SOMERO

Postal address

Heikintie 23
31400 SOMERO

Öppettider

Suun terveydenhuollon ajanvaraus
måndag–torsdag
8.00–16.00
fredag
8.00–15.00
Vi beklagar att den här sidan ännu inte är översatt till svenska. Webbplatsen är fortfarande ofullständig.

Suun terveydenhuollon palveluihin sisältyy suun ja hammassairauksien tutkimus ja hoito, terveysneuvonta ja -tarkastukset sekä jatkohoitoon ohjaaminen.

Hammashoitola toimii vain ajanvarauksella. Yhteydenottojen toivomme tapahtuvan ainoastaan puhelimitse. Etenkin, jos sinulla on hengitystieoireita / flunssaa, ota yhteyttä puhelimitse. Älä tule vastaanotolle! Flunssaoireisille, koronavirukselle altistuneille sekä koronaan sairastuneille potilaille on oma hoitopolku.

Vastaanotolle tulee saapua lähtökohtaisesti yksin. Lapsilla ja huollettavilla voi tarvittaessa olla mukana yksi saattaja. Harjaathan hampaasi jo ennen vastaanotolle tuloa.

Ajanperuutus on mahdollista myös tekstiviestillä. Peruuttamattomasta poisjäännistä perimme asetuksen mukaisen maksun 15 vuotta täyttäneiltä. Hoitoonpääsy määräytyy hoidon tarpeen, kiireellisyyden ja hoidon vaikuttavuuden perusteella valtakunnallisten ohjeiden mukaisesti. Kiireellinen ensiapu annetaan vuorokauden sisällä. Kiireelliseen ensiapuun on aikoja rajoitetusti / päivä.