Hoppa till huvudinnehåll

Monitoimikeskus Tikli, Kaarina

Nyckelord:

Öppettider och kontaktuppgifter

Besöksadress

Autoilijankatu 2
20780 KAARINA

Öppettider

måndag–fredag
7.30–16.00

Avvikande öppettider

1.5.2024: Vappu: Stängd
9.5.2024: Helatorstai: Stängd
21.6.2024: Juhannusaatto: Stängd
22.6.2024: Juhannuspäivä: Stängd
1.7.2024–28.7.2024: Stängd
Vi beklagar att den här sidan ännu inte är översatt till svenska. Webbplatsen är fortfarande ofullständig.

Monitoimikeskus Tikli Kaarinassa tarjoaa ryhmämuotoista päiväaikaista toimintaa aikuisille kehitysvammaisille asiakkaille. Toiminnan tavoitteena on tukea asiakkaan hyvinvointia ja toimintakykyä, ylläpitää ja edistää sosiaalisia suhteita sekä vuorovaikutusta ja vahvistaa asiakkaan yhteiskunnallista osallisuutta.

Monitoimikeskus Tiklissä voit osallistua työtoimintaan tai päivätoimintaan.

Työtoiminta Tiklissä on monipuolista ja se koostuu käsitöistä, puutöistä, keittiötöistä, askartelusta ja arjen taitojen opettelemisesta. Tiklissä voit osallistua myös alihankintatöiden tekemiseen tekemällä esimerkiksi pakkaus-, lajittelu-, kokoonpanotöitä tilausasiakkaina toimiville yrityksille.

Päivätoiminta pitää sisällään erilaisia osallistavia luovan toiminnan ryhmiä, muun muassa kädentaitoja, musiikkia, liikuntaa ja ulkoilua lähialueen luonnossa. Toimintatuokioiden teemoina ovat esimerkiksi kehontuntemus, kommunikointi- ja keskusteluryhmät, luku- ja kirjallisuuspiirit, sekä moniaistisin menetelmin toteutetut tuokiot. Toiminnassa vaihtelevat erilaiset teemat ja toiminnassa huomioidaan kalenterin juhlapäivät.

Toiminta suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa ja jokaiselle asiakkaalle laaditaan henkilökohtainen toteuttamissuunnitelma. Lähtökohtana on, että jokainen asiakas voi kokea itsensä tervetulleeksi toimintaan omana itsenään. Liikunta, taide ja musiikki ovat tärkeä osa toimintaa.

Tiklin asiakkaaksi voit hakeutua oman alueesi sosiaalityön kautta. Neuvoja voit kysyä myös suoraan toimintakeskuksesta.