Hoppa till huvudinnehåll

Pajalan toimintakeskus, Uusikaupunki

Nyckelord:

Öppettider och kontaktuppgifter

Besöksadress

Pajatie 2
23500 UUSIKAUPUNKI

Postadress

Pajatie 2
23500 UUSIKAUPUNKI

Öppettider

måndag–fredag 8.00–16.00

Avvikande öppettider

1.7.2024–4.8.2024 Kesätauko
Stängd

Vi beklagar att den här sidan ännu inte är översatt till svenska. Webbplatsen är fortfarande ofullständig.

Pajalan toimintakeskus tarjoaa ryhmämuotoista päiväaikaista toimintaa kehitysvammaisille ja tukea tarvitseville asiakkaille.

Työ- ja päivätoimintamme suunnitellaan asiakkaan tarpeita vastaavaksi, jokaisen yksilölliset taidot ja vahvuudet huomioiden. Jokaiselle asiakkaalle laaditaan henkilökohtainen toteuttamissuunnitelma, joka tukee arjen rytmitystä ja elämäntaitojen hallintaa. Toiminnan tavoitteena on hyvinvoinnin, itsenäisyyden ja yhteiskunnallisen osallisuuden vahvistaminen, sekä toimintakyvyn, sosiaalisten suhteiden ja vuorovaikutuksen ylläpitäminen ja edistäminen. Strukturoidun toimintamme avulla pyrimme edistämään asiakkaan kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Tarjoamme asiakkaillemme monipuolista, ohjattua osallisuutta tukevaa toimintaa. Teemme mm. alihankintatöitä, keittiö- ja puhtaanapitotöitä, kiinteistönhoidon tehtäviä sekä kädentaidon tuotteita. Mahdollisuus on myös viikoittain osallistua erilaisiin ryhmätoimintoihin, kuten erityisliikuntaan, musiikkituokioihin, lukupiiriin tai pelihetkiin. Kädentaidon tuotteitamme voi ostaa suoraan yksiköstämme aukioloaikamme puitteissa.

Yksikössämme toimii kolme työtoiminnan ryhmää sekä yksi päivätoiminnan ryhmä. Toiminnastamme vastaa palveluyksikön esihenkilö sekä neljä työ- ja päivätoiminnan ohjaajaa.

Esteetön yksikkömme sijaitsee noin 2,5km:n päästä Uudenkaupungin torilta Pajalan kaupunginosassa.