Hoppa till huvudinnehåll

Öppettider och kontaktuppgifter

Besöksadress

Sågvägen 9
25700 KIMITO
Smålands serviceenhet / Smålands dagverksamhet Sågvägen / Café Sågbacken.

Besöksadress

Mästarvägen 10
25700 KIMITO
Mästargränds lägenhetsboende

Besöksadress

Violavägen 4-6
25700 KIMITO
Smålands seniorboende / Smålands stödboende

Öppettider

måndag–fredag 8.00–16.00
Öppet dygnet runt

Avvikande öppettider

1.7.2024–28.7.2024 Dagverksamhet stängd 3.–30.7.2023
Stängd

Smålands serviceenhet erbjuder boendeservice och dag- och arbetverksamhet. Enheten består av Smålands boende, Mästargränds boende samt Kimito dag- och arbetscenter. Enheten finns i Kimito.

Smålands boende är ett gruppboende för äldre personer. Boendet har 12 platser i två separata egnahemshus. Personal finns på plats dygnet runt i båda byggnaderna. Smålands boende är beläget på egnahemshusområdet Småland i Kimito.

Mästargränds boende består av ett gruppboende, en länga med lägenheter och stödboende. Enheten består av 5 platser i gruppboende och 9 platser i lägenheter. Personal finns på plats dygnet runt. Enheten är belägen i närheten av Kimito centrum.

Kimito arbetscenter erbjuder arbets- och dagverksamhet. Enheten erbjuder meningsfulla arbetsuppgifter och aktiviteter utgående från individuella behov. Dessutom erbjuds arbetslivsträning i form av utlokaliserad arbetsverksamhet och stöd för att få och behålla ett arbete på öppna arbetsmarknaden. Verksamheten på enheten består av hantverksarbete, köksarbete och underleverantörsarbete. Fysiska, kulturella och skapande aktiviteter samt vuxenutbildning ingår också i verksamheten. Kimito dag-/arbetscenter är beläget i Kimito centrum.