Hoppa till huvudinnehåll

Suun terveydenhuolto

Nyckelord:
Vi beklagar att den här sidan ännu inte är översatt till svenska. Webbplatsen är fortfarande ofullständig.

Suun terveydenhuolto huolehtii suun ennaltaehkäisevästä hoidosta sekä terveyden- ja sairaanhoidosta. Suun terveydenhuollon palveluita ovat: kiireellinen ensiapu, perushammashoito ja perustason erikoishammashoito.

Vad kostar det?

Hammashoidosta peritään lakisääteiset asiakasmaksut. Täysi-ikäisiltä asiakkailta peritään käyntimaksu, toimenpidemaksut sekä mahdolliset hammastekniset kustannukset. Ilman hyväksyttävää syytä käyttämättä ja peruuttamatta jätetystä ajasta veloitamme 18 vuotta täyttäneeltä asiakkaalta 51,50 euroa.

För vem?

Palvelu on tarkoitettu kaikille täysi-ikäisille hyvinvointialueen asukkaille. Hoitoon pääsyn kiireellisyys määritellään, kun otat yhteyttä hammashoidon palveluihin. Alle 18-vuotiaat saavat kutsun suun terveydenhuollon tutkimuksiin.

Gör så här

Hoitoon pääsy määräytyy hoidon tarpeen ja sen edellyttämän kiireellisyyden mukaan. Hoidon kiireellisyys arvioidaan ajanvarauksen yhteydessä. Hammaslääkärin tutkimuskäynnillä tehdään yksilöllinen hoitosuunnitelma, jossa määritellään paitsi hoidon tarve myös seuraavan tutkimuksen yksilöllisesti määräytyvä ajankohta.

Ota yhteyttä oman asuinkuntasi suun terveydenhuollon palveluihin. Katso asuinkuntasi puhelinajanvarauksen yhteystiedot alla olevasta valikosta. Alueella on myös sähköisiä ajanvaraustapoja ja tekstiviestipalveluita. Näet alueellasi käytössä olevat palvelumuodot, kun valitset oman asuinkuntasi Asiointikanavat-valikosta.

Voit myös tehdä Omaolossa hoidontarpeen arvion sähköisesti, jos sinulla on suun alueen oire tai vamma.

Servicekanaler

Alastaron hammashoitola, Loimaa

Auran hammashoitola

Centraltandkliniken, Åbo

Dentalia, Åbo

Eurocity tandklinik, Åbo

Gertruds Åldringshems Tandklinik, Åbo

Halikon hammashoitola, Salo

Hammashoitola, Somero

Hantverkaregatans tandklinik, Åbo