Hyppää pääsisältöön

Aukioloajat ja yhteystiedot

Käyntiosoite

Hyvättyläntie 7
21420 LIETO

Postiosoite

Hyvättyläntie 7
21420 LIETO

Aukioloajat

Normaali
maanantai–torstai
8.00–16.00
perjantai
8.00–15.00
Sairaanhoitajan vastaanotto: Sairaanhoitaja vastaa itsenäisesti hoitajan vastaanoton palvelukokonaisuudesta käsittäen hoidon tarpeen arvioinnin, hoidon ja sen seurannan. Tarvittaessa hoitaja konsultoi lääkäriä ja toimii työparina lääkärin kanssa toteuttaen samalla lääkärin ohjeiden mukaista potilaalle määrättyä lääketieteellistä hoitoa. Lisäksi sairaanhoitajat tekevät vastaanotoilla pieniä toimenpiteitä, tutkivat tavallisimpia tulehdustauteja sekä seuraavat ja ohjaavat pitkäaikaissairaita yhteistyössä lääkärien kanssa.
Sairaanhoitajan vastaanotolle voit varata ajan sähköisellä ajanvarauksella tai soittamalla hoidon tarpeen arvioinnin puhelinnumeroon. Tässä numerossa on käytössä takaisinsoitto järjestelmä. Teille soitetaan takaisin saman päivän aikana.
Palvelu on kaikkien kuntalaisten ja terveysaseman vaihdon tehneiden käytettävissä. Sairaanhoitajan vastaanottokäynti on maksuton.

Lääkärin vastaanotto: Lääkärin vastaanotolle hakeudutaan hoitajan tekemän hoidon tarpeen arvioinnin perusteella. Pääsääntöisesti hoidon tarpeen arviointi tehdään puhelimitse. Kiireettömällä lääkärin vastaanotolla arvioidaan ja selvitetään terveydentilaasi ja vointiasi koskevia asioita sekä järjestetään sairauksien hoitoa ja tutkimuksia sekä tehdään niihin liittyviä todistuksia. Kiireellistä, saman päivänä hoitoa tarvitsevien hoito on järjestetty Liedon pääterveysaseman päivystyksessä.
Lääkärin vastaanotolle hakeudutaan hoitajan tekemän hoidon tarpeen arvioinnin perusteella. Hoidon tarpeen arvioinnin puhelinnumerossa on käytössä takaisinsoittojärjestelmä ja hoitaja soittaa Teille takaisin saman päivän aikana.