Hyppää pääsisältöön

Aukioloajat ja yhteystiedot

Käyntiosoite

Tuulensuunkatu 6
21100 NAANTALI

Aukioloajat

Hoidontarpeen arvio sekä neuvonta puhelimitse ja potilastoimistossa.
maanantai–torstai 8.00–16.00
perjantai 8.00–15.00
Naantalin terveyskeskusosasto
Avoinna ympäri vuorokauden
Päivystys ma-pe klo 16.00-20.00 sekä la klo 9.00-14.00

Naantalin terveyskeskus sijaitsee Naantalin keskustassa osoitteessa Tuulensuunkatu 6. Samassa rakennuksessa sijaitsee terveyskeskusosasto (entinen vuodeosasto). Terveyskeskuksen aukioloaikojen ulkopuolella voit olla yhteydessä Tyks Akuuttiin, mikäli terveydentilasi vaatii päivystyksellistä hoidon tarpeen arviota.

Tiedote:

Naantalin terveyskeskuksessa on lasten ylähengitystieinfektioiden hoitolinja, joka toimii ilman ajanvarausta. Palvelulla varaudutaan lasten ylähengitystieinfektioiden kasvavaan hoitotarpeeseen flunssakaudella.

Niin sanottu lasten akuuttivastaanotto toimii siten, että naantalilaiset perheet voivat tulla arkipäivisin (ma–pe) ilman ajanvarausta terveyskeskukseen klo 8–8.30, jos alle 16-vuotiaalla lapsella on arviota vaativia ylähengitystieinfektion oireita. Akuuttilinjalle on käytössä erillinen vuoronumero, ja kaikki klo 8.30 mennessä paikalle tulleet hoidetaan saapumisjärjestyksessä.

Terveysasemille on aiempaan tapaan mahdollista ottaa yhteyttä puhelimitse ja saada arvio hoidon tarpeesta ja vastaanottoajasta.

Lasten ylähengitystieinfektioiden arviointiin ja hoitoon tarkoitettu vastaanotto toimii siten, että ensin sairaanhoitaja arvioi hoidon tarpeen ja tämän perusteella perhe ohjautuu tarvittaessa lääkärin vastaanotolle.