Hoppa till huvudinnehåll

Öppettider och kontaktuppgifter

Besöksadress

Tuulensuunkatu 6
21100 NAANTALI

Öppettider

måndag–torsdag 8.00–16.00
fredag 8.00–15.00
Öppet dygnet runt,

Nådendals hälsocentral ligger i Nådendals centrum på adressen Tuulensuunkatu 6. I samma byggnad finns hälsocentralens (tidigare slutenvårdsavdelningen). Utanför hälsocentralens öppettiden kan du kontakta Tyks Akutt, om ditt hälsotillstånd kräver en bedömning ditt behov av akutvård.

Info:

Nådendals hälsocentral har en vårdlinje för övre luftvägsinfektioner hos barn, som fungerar utan tidsbokning. Tjänsten är utformad för att hantera det ökande behovet av behandling av övre luftvägsinfektioner hos barn under influensasäsongen.

Akutvården för barn fungerar så att familjer i Nådendal kan komma till hälsocentralen vardagar (mån-fre) mellan kl. 8.00 och 8.30 utan tidsbokning om ett barn under 16 år har symptom på en övre luftvägsinfektion. Det finns en turordning för akutkliniken och alla patienter som anländer före kl. 8.30 behandlas enligt först till kvarn-principen.

Liksom tidigare kan hälsocentralerna kontaktas per telefon för att få en uppskattning av vårdbehovet och en tidsbeställning. Mottagningen för bedömning och behandling av övre luftvägsinfektioner hos barn baseras på sjuksköterskans bedömning av behovet av behandling och, vid behov, remittering till läkare.