Hoppa till huvudinnehåll

Asumisen tukipartio Väylä

Onko sinulla vuokrarästiä? Onko asumisessasi haasteita? Uhkaako häätö? Asumisen tukipartio Väylä tarjoaa tukea turkulaisille. Hanke on päättynyt 31.12.2023.

Rakennuksen valoisa ikkuna hohtaa lämpimästi pimeässä.

Tarjoamme tukea asunnottomuuden ennaltaehkäisemiseksi ja itsenäisen asumisen turvaamiseksi asiakkaille tarpeen mukaan, enintään kolmen kuukauden jaksoina turkulaisille. Toimimme moniammatillisena tiiminä, ottaen huomioon yksilölliset tarpeesi. Tiimiimme kuuluu sairaanhoitaja, kaksi sosiaaliohjaajaa, sosiaalityöntekijä ja kokemusasiantuntija. Työskentelemme motivoivalla työotteella jalkautuen sinne missä sinun tarpeesi on.

Toimintamme on suunnattu henkilöille, joilla on asumisen haasteita ja uhka/riski jäädä asunnottomaksi. Asumisen haasteet voivat liittyä muun muassa vuokranmaksun ongelmiin tai asumisen sujuvuuden haasteisiin.

Voit hakeutua asiakkaaksi täyttämällä yhteydenottolomakkeen. Voit täyttää lomakkeen myös toisen henkilön puolesta, jos sinulla on hänen suostumuksensa.

Väylässä toimii myös koulutettu kokemusasiantuntija, jonka tarkoituksena on tarjota vertaistukea ja keskusteluapua matalalla kynnyksellä.

Hanke on päättynyt 31.12.2023. Emme ota enää uusia asiakkaita.