Skip to main content

This website is under construction. We are continuously adding more information in English. We apologize for the inconvenience this might cause and thank you for your patience.

Kohtaamispaikka Jelpperi Naantali, Raisio ja Rusko

Keywords:

Contact information and opening hours

Visiting address

Tuulensuunkatu 8
21100 NAANTALI

Opening hours

Monday–Wednesday 8.00–14.00
Ajanvarauksella
Thursday–Friday 8.00–14.00

Exceptional opening hours

1.7.2024–4.8.2024
Closed

Unfortunately this content has not yet been translated. The website is still incomplete. We apologize for the inconvenience this may cause.

Kohtaamispaikka Jelpperi on naantalilaisille, raisiolaisille ja ruskolaisille suunnattu avoin kohtaamispaikka, joka sijoittuu ennaltaehkäiseviin sosiaalipalveluihin. Toiminnan tavoitteena on edistää kuntalaisten hyvinvointia tarjoamalla ohjausta ja neuvontaa arjenhallinnan tueksi. Työotteena on voimavara- ja ratkaisukeskeisyys.

Jelpperistä saat käytännön apua erilaisten palveluiden, tukien ja etuisuuksien hakemisessa. Yhteistyötä tehdään tarvittaessa eri viranomaisten kanssa. Saat tukea myös arjen hallintaan liittyvissä asioissa. Voit myös tulla juomaan kupin kahvia, lukemaan päivän lehden tai keskustelemaan ja jakamaan kokemuksia toisten kanssa. Käytössäsi on tietokone, tulostin ja puhelin viranomaisasioiden hoitamista varten. Suihku, sauna sekä vaatteiden pesu on mahdollista ajanvarauksella.