Skip to main content

This website is under construction. We are continuously adding more information in English. We apologize for the inconvenience this might cause and thank you for your patience.

Sosiaaliohjaus, työikäiset

Keywords:

Unfortunately this content has not yet been translated. The website is still incomplete. We apologize for the inconvenience this may cause.

Sosiaaliohjaus on sosiaalipalvelu, jossa tarjotaan tukea, ohjausta ja käytännön apua erilaisten elämähaasteiden ja vaikeuksien keskellä. Sosiaaliohjauksessa autetaan sinua löytämään ratkaisuja ongelmiin ja saat tukea omien tavoitteidesi saavuttamiseen. Sosiaaliohjaus sisältää tukea esimerkiksi talouteen, asumiseen, työllistymiseen ja sosiaalisiin suhteisin liittyen.

Requirements

Palvelu on tarkoitettu kaikille 18–64 -vuotiaille Varsinais-Suomen hyvinvointialueen asukkaille. Palvelun myöntäminen perustuu palvelutarpeen arviointiin ja sen pohjalta laadittuun asiakassuunnitelmaan.

User instruction

Ota yhteyttä oman asuinkuntasi Soihtu-tiimiin puhelimitse. Mikäli sinulla on jo oma työntekijä sosiaalipalveluissa, ota suoraan yhteyttä häneen. Soihtu-tiimiin otetaan yhteyttä, jos asiakkuutta ei vielä ole.

Service channels

Asiakasohjaus Soihtu Kemiö-Parainen

Asiakasohjaus Soihtu Salo-Somero

Asiakasohjaus Soihtu Turku

Asiakasohjaus Soihtu Vakka-Suomi

Sosiaalitoimisto, Aura