Hoppa till huvudinnehåll

Salon työ- ja toimintakeskus, Hillerinkuja

Nyckelord:

Öppettider och kontaktuppgifter

Besöksadress

Hillerinkuja 3
24100 SALO

Postal address

Hillerinkuja 3
24100 SALO

Öppettider

måndag–torsdag
7.30–15.15
fredag
7.30–14.00

Avvikande öppettider

1.5.2024: Vappu: Stängd
9.5.2024: Helatorstai: Stängd
21.6.2024: Juhannusaatto: Stängd
22.6.2024: Juhannuspäivä: Stängd
1.7.2024–28.7.2024: Stängd
Vi beklagar att den här sidan ännu inte är översatt till svenska. Webbplatsen är fortfarande ofullständig.

Salon työ- ja toimintakeskus tarjoaa työtoimintaa kehitysvammaisille henkilöille. Salon työ- ja toimintakeskus sijaitsee kahdessa eri toimipisteessä Mariankatu 20 ja Hillerinkuja 3, Salo.

Työtoimintaan osallistuvat asiakkaat tekevät erilaisia alihankintatöitä, ompelu-, neulonta - ja kudontatöitä sekä kädentaitojen töitä, keittiöön ja puhtaanapitoon liittyviä tehtäviä sekä muita taitoja vahvistavia toimintoja. Hillerinkujalla sijaitsee myymälä, josta voi ostaa toimintakeskuksessa valmistettuja tuotteita.

Työtehtävien lisäksi toimintakeskuksessa järjestetään erilaisia toimintoja, kuten ulkoilua, musiikkituokioita, ja katsellaan elokuvia. Toimintakeskuksessa toteutuvan toiminnan lisäksi asiakkailla on mahdollisuus osallistua esim. Salon kaupungin järjestämään vesijumppaan tai taideryhmään omakustanteisesti. Mahdollisuuksien mukaan järjestetään retkiä tai teemapäiviä, joihin asiakkaiden osallistuminen on vapaaehtoista ja omakustanteista.

Työtoiminnan lisäksi järjestetään avotyötä ja työvalmennusta. Sen tavoitteena on saada asiakkaalle työharjoittelupaikka avoimilta työmarkkinoilta, päästä avotyöhön tai työllistyä palkkatyöhön. Työntekijän ja työpaikan tukena työskentelee avotyönohjaaja.

Salon työ- ja toimintakeskuksen työtoimintaan voit hakeutua vammaispalvelujen palvelutarpeen arvion kautta.