Hoppa till huvudinnehåll

Somero bostadsenhet för personer med utvecklingshinder, Somero

Nyckelord:

Öppettider och kontaktuppgifter

Besöksadress

Svenssonintie 19
31400 SOMERO

Öppettider

, Öppet dygnet runt

Somero bostadsenhet erbjuder dygnet runt bostadsservice för vuxna personer med utvecklingshinder som behöver hjälp, stöd och vägledning i sina dagliga aktiviteter.

I vår bostadsenhet finns tre hemgrupper, där varje grupp består av fem kunder. Varje hemgrupp har ett gemensamt kök, vardagsrum och matplats, och hela huset har gemensamma användningsområden som bastu och badrum med bubbelbadkar. I bostaden har även en inhägnad innergård, som varje boende kan nå via sin egen terrass.

Vår bostadsenhet ligger nära centrum av Somero, och den närmaste affären ligger på knappt 15 minuters promenadavstånd. Verksamhetscentret, där dag- och arbetsverksamhet erbjuds, ligger inom 10 minuters promenadavstånd.

Vår verksamhet bygger på att identifiera och stärka de individuella resurserna och styrkorna hos våra boende. Vårt mål är att ge omfattande och individuellt stöd i vardagen så att varje boende känner sig som en uppskattad medlem i samhället. Vi följer de nationella kvalitetskriterierna för boendestöd i vår verksamhet