Skip to main content

This website is under construction. We are continuously adding more information in English. We apologize for the inconvenience this might cause and thank you for your patience.

Yhteisöllinen asuminen, työikäiset

Keywords:

Unfortunately this content has not yet been translated. The website is still incomplete. We apologize for the inconvenience this may cause.

Yhteisöllinen asuminen on sosiaalipalvelu, jossa sinulle järjestetään tarpeitasi vastaava asunto esteettömässä ja turvallisessa asumisyksikössä. Lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua asumisyksikössä järjestettävään toimintaan.

Sinulle voidaan tarvittaessa lisäksi järjestää tukipalveluja, kotihoitoa ja muita tarvitsemiasi sosiaalipalveluja. Yhteisöllisen asumisen tavoitteena on kuntoutuminen tuettuun asumiseen tai täysin itsenäiseen asumiseen.

Requirements

Palvelu on tarkoitettu henkilöille, jotka tarvitsevat arjessa apua ja huolenpitoa korkea iän, sairauden, vamman tai muun vastaavan syyn vuoksi. Palvelun myöntäminen perustuu palvelutarpeen arviointiin ja sen pohjalta laadittuun asiakassuunnitelmaan.

User instruction

Ota yhteyttä oman asuinkuntasi Soihtu-tiimiin puhelimitse. Mikäli sinulla on jo oma työntekijä sosiaalipalveluissa, ota suoraan yhteyttä häneen. Soihtu-tiimiin otetaan yhteyttä, jos asiakkuutta ei vielä ole.

Service channels

Asiakasohjaus Soihtu Kemiö-Parainen

Asiakasohjaus Soihtu Salo-Somero

Asiakasohjaus Soihtu Turku

Asiakasohjaus Soihtu Vakka-Suomi