Hyppää pääsisältöön

Ammattilaiselle

Usein kysyttyä kesätöistä

Tältä sivulta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin kesätöistä.

Miten haen kesätyöpaikkaa?

Voit hakea kesätyöpaikkojamme Kuntarekryn ilmoituksen ”hae työpaikkaa” -painikkeen kautta. Kun olet lähettänyt hakemuksen, saat sähköpostiisi vahvistusviestin. Mikäli et saanut viestiä hakemuksen lähettämisen jälkeen, tarkistathan ettei viesti päätynyt roskapostikansioon.

Yhden hakuilmoituksen kautta voit hakea useampaan sinua kiinnostavaan tehtävään, jotka ovat haussa kyseisellä ilmoituksella. Hakulomakkeella pääset kertomaan, millä paikkakunnalla tai missä yksikössä haluaisit työskennellä. Hakemuksen lisätiedoissa voit kertoa, mikä on ensisijainen toiveesi.

Kun olet kerran kirjautunut Kuntarekryyn ja jättänyt hakemuksen, pystyt kopioimaan tietosi helposti uuden hakemuksen pohjaksi. Näin sinun ei tarvitse täyttää kaikkia tietoja uudelleen, mikäli teet hakemuksen myös toisen ilmoituksen kautta.

Keneltä voin kysyä lisätietoja?

Kesätyöhakuun liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä rekrytointi@varha.fi.

Mikäli olet kiinnostunut kesätöistä ikääntyneiden palveluissa, voit olla yhteydessä ikapalveluidenrekry@varha.fi.

Onko kesätyöpaikkoihin ikärajaa?

Joissakin kesätyöpaikoissamme on mahdollista työskennellä myös alle 18-vuotiaana. Työskennelläksesi meillä, sinulla tulee kuitenkin olla tehtävään vaadittava koulutus tai olet alan opiskelija ja sinulla on riittävästi opintoja suoritettuna.

Miten rekrytointi etenee hakemuksen lähettämisen jälkeen?

Varhan rekrytoiva esihenkilö tai muu rekrytoinnista vastaava ottaa sinuun yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Onko teillä kesäksi työsuhdeasuntoja?

Varhalla ei ole työsuhdeasuntoja, mutta Turun Ylioppilaskyläsäätiöllä on yleensä kesäisin vapaana asuntoja, myös kalustettuja. Kesäisin asuntoa voivat hakea muutkin kuin opiskelijat. Turun Ylioppilaskyläsäätiön verkkosivuilta saat lisätietoa ja voit tehdä myös asuntohakemuksen.

Kannattaako kesätyöpaikkaa hakea heti?

Kyllä kannattaa! Täytämme kesätyöpaikkoja heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä, joten hakemus kannattaa jättää mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, jolloin tehtäviä on eniten tarjolla.